ВЕБ ДИЗАЈН | ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН | ХОСТИНГ | Е-ТРГОВИЈА

БРЗА И ЕФИКАСНА УСЛУГА

Нудиме професионални услуги за изработка на бизнис веб страници, наменски веб страници, веб портали, е-продавници, графички дизајн, лого дизајн, дизајн за социјални мрежи, веб хостинг итн.
ПОВЕЌЕ

НАШИ УСЛУГИ

Изработка и дизајн на секаков вид на веб страници и веб портали
Дизајн и развој на
Е-продавници за да започнете со онлајн бизнис
Решенија за графички дизајн кој ќе ви помогне да создадете моќен бренд
Одржување, мониторинг, надградби на WordPress, безбедност и бекап
Хостинг решенија за Вашиот бизнис според потребите за полесно функционирање
Зајакнување на безбедноста на Вашиот веб сајт од брутални напади
Скенирање и чистење на малициозен код од Вашите веб сајтови
Изработка на видео анимации и секаков вид на постпродукција за видео

ШТО КОРИСТИМЕ

WORDPRESS ОДРЖУВАЊЕ

ОСНОВЕН

МЕСЕЧНA ПРЕТПЛАТА
Одличен за мали веб сајтови кои немаат премногу дополнувања

1.000 ден.

✔ Редовни надградби на додатоци
✔ Месечен бекап на сајтот
✔ Оптимизација на датабаза
✔ Проверка на перформанси
✔ Проверка на безбедност
✔ Аналитика на посети
✔ Месечен извештај

НАПРЕДЕН

МЕСЕЧНA ПРЕТПЛАТА
Одличен за поголеми веб сајтови кои имаат повремени дополнувања

2.500 ден.

✔ Редовни надградби на додатоци
✔ Неделен бекап на сајтот
✔ Оптимизација на датабаза
✔ Проверка на перформанси
✔ Проверка на безбедност
✔ Мониторинг на линкови
✔ Мониторинг на SEO рангирање
✔ Мониторинг на работење
✔ Аналитика на посети
✔ Месечен извештај

ПРЕМИУМ

МЕСЕЧНA ПРЕТПЛАТА
Одличен за е-трговија и веб портали кои имаат редовни (дневни) измени

ПО ДОГОВОР

✔ Редовни надградби на додатоци
✔ Дневен бекап на сајтот
✔ Оптимизација на датабаза
✔ Проверка на перформанси
✔ Проверка на безбедност
✔ Мониторинг на линкови
✔ Мониторинг на SEO рангирање
✔ Мониторинг на работење
✔ Аналитика на посети
✔ Премиум додатоци
✔ Надградби на дизајнот
✔ Месечен извештај
* Со уплата на wordpress одржување за 1 година добивате 2 месеци гратис.

ANDRoid | ios | microsoft | linux

АПЛИКАЦИИ

Мобилните и десктоп апликации се следниот чекор во развојот на веб страните кои бележат голем интерес и сообраќај. Пристапот до мобилниот уред на корисникот му гарантира директна можност за информирање и комуникација со вашиот бизнис или продукт. Многу онлајн продавници кои имаат широк спектар на квалитетни понуди, со цел подобрување на продажбата за да го мотивираат корисникот повторно да купува се одлучуваат се повеќе да создадат мобилна апликација како продолжение на бизнис развојот. Денес е вообичаена практика да се создаваат мобилни апликации кои треба да послужат како алатка на тимот за продажба или друг вид на подобрувања во внатрешната комуникација и деловната организација.

Развој на мобилни апликации за Android и iOS како и десктоп апликации за Windows и Linux преку Flutter SDK.
ПОВЕЌЕ
Мобилни апликации

КЛИЕНТИ

Смарт Нетворкс
ул. 60 бр. 157А Волково
1000, Скопје
Република С. Македонија
© 2022 • Смарт Нетворкс ДООЕЛ Скопје - Сите права се задржани.
Смарт Дизајн envelopecamera-videophone-handsetcode