Е-ТРГОВИЈА

ОНЛАЈН БИЗНИС

Е-трговијата е во подем, денес луѓето купуваат работи преку интернет повеќе од било кога. Инвестицијата за основање на онлајн продавница е многу помала од физичката и предноста е тоа што интернет продавницата е отворена 24/7.

Ви нудиме функционална, добро изработен и прилагодена е-продавница со која ќе можете лесно да управувате. Комплетно интегрирање на платежен систем како CaSys, Nestpay, PayPal, 2Checkout, SSL сертификат, креирање на категории и производи, систем за најава на корисници и позадинска база со сите оние кои се имаат регистрирано на вашата веб страница.
Смарт Нетворкс
ул. 60 бр. 157А Волково
1000, Скопје
Република С. Македонија
© 2021 • Смарт Нетворкс ДООЕЛ Скопје - Сите права се задржани.
Смарт Дизајн envelopecamera-videophone-handset