REFORD

Невладина организација
Редизајн на вебсајт
ВЕБСАЈТ
Веб Дизајн

Проект

Информации

Клиент

Регионалниот центар за шумарство и рурален развој (REFORD) е мрежa на организации која се состои од приватни и комунални шумски организации, како и шумски експерти од Балканот.

Што правевме

Редизајн и развој на вебсајт во Wordpress CМS, респонзивен дизајн за таблет и мобилен телефон како и посебни објави за постови.
Рефорд Вебсајт

Проект

Резултат

Овој веб сајт резултира со свежи светли и зелени бои, лесен е за навигација, едноставност во додавањето на нови проекти, публикации, огласи и новости каде нивните посетители можат брзо и лесно да ги дознаат сите информации.
ПРЕД
СЕГА
Смарт Нетворкс
ул. 60 бр. 157А Волково
1000, Скопје
Република С. Македонија
© 2021 • Смарт Нетворкс ДООЕЛ Скопје - Сите права се задржани.
Смарт Дизајн envelopecamera-videophone-handset