заеднички хостинг

ЗОШТО CWP ХОСТИНГ

✔ Нашите CWP сервери работат на SSD технологија, која е многу побрза од стандардните HDD дискови.

✔ Nginx → Varnish → Apache интегрирањето ви нуди зголемена брзина на работа на вашиот сајт, повеќе нема чекање и
нервоза на клиентите кои сакаат да пристапат кон вашиот сајт.

✔ Со секој веб хостинг пакет Вие добивате целосна контрола на вашиот сајт преку користење нa CWP панелот.

✔ Избор на PHP верзии (5.3, 5.4, .5.5, 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3, 7.4 и 8.0) потребни за непрекината работа на вашиот веб сајт.

✔ HTTP/2 нуди побрзо отворање на сајтот бидејќи сите линии можат да бидат отоврени и многу работи можат да бидат испратени одеднаш.

✔ Softaculous е збирка на преку 350 PHP скрипти кои се интегрирани во Control WebPanel.

ВЕБ ХОСТИНГ

ОСНОВЕН

ГОДИШНА ПРЕТПЛАТА
Одличен за мал веб сајт

1.000 ден.

1GB Простор
1 CPU јадро (100%)
1GB RAM меморија
50GB трансфер
Неограничен број на емаил адреси
Дневен / неделен / месечен backup
3 надворешни backups годишно
Auto SSL
WordPress поддршка
300+ Бесплатни скрипти (Softaculus)
Control WebPanel

БИЗНИС

ГОДИШНА ПРЕТПЛАТА
Одличен за корпоративен веб сајт

3.500 ден.

10GB Простор
2 CPU јадрa (200%)
2GB RAM меморија
200GB трансфер
Неограничен број на емаил адреси
Дневен / неделен / месечен backup
3 надворешни backups годишно
Auto SSL
WordPress поддршка
300+ Бесплатни скрипти (Softaculus)
Control WebPanel

ПРЕМИУМ

ГОДИШНА ПРЕТПЛАТА
Одличен за е-трговија

8.000 ден.

50GB Простор
4 CPU јадрa (400%)
4GB RAM меморија
500GB трансфер
Неограничен број на емаил адреси
Дневен / неделен / месечен backup
3 надворешни backups годишно
Auto SSL
WordPress поддршка
300+ Бесплатни скрипти (Softaculus)
Control WebPanel
Смарт Нетворкс
ул. 60 бр. 157А Волково
1000, Скопје
Република С. Македонија
© 2021 • Смарт Нетворкс ДООЕЛ Скопје - Сите права се задржани.
Смарт Дизајн envelopecamera-videophone-handset